OOTD: Casual and stylish

    Blouse: Glamorous   - Pants: H&M - Shoes: Van Haren - Bag: Van Haren - Sunglasses: Dior - Armparty: Spell on me,  Michael Kor...


   
Blouse: Glamorous  - Pants: H&M - Shoes: Van Haren - Bag: Van Haren - Sunglasses: Dior - Armparty: Spell on me,  Michael Kors 

Hi iedereen! Zoals jullie misschien weten werk ik al een aantal maanden voor Chantal Bles als stylist. Omdat ik eigenlijk de hele dag 'on the go' ben is een comfortabele outfit geen overbodige luxe. Daarom deel ik vandaag een van mijn favoriete outfitjes. Ik draag mijn lievelings sterren blouse in combinatie met een simpele leren broek. Om deze outfit af te maken heb ik gekozen voor super toffe  en comfortabele metallic sneakers.


Wat vinden jullie van mijn look?

XOXO Miranda    
* deze producten heb ik gekregen 

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram