Inspiration: De perfecte badkamer

Hi iedereen! Hopelijk genieten jullie net zo van deze lazy paas zondag als ik. Ik weet niet hoe jullie perfecte zondag eruit ziet maar de...Hi iedereen! Hopelijk genieten jullie net zo van deze lazy paas zondag als ik. Ik weet niet hoe jullie perfecte zondag eruit ziet maar de mijne is nu al perfect en ook zeker heel erg cliché haha! Denk aan: Pyamas all day, een messy bun op mijn hoofd, een grote pot thee, katten op schoot, vriendje naast mij op de bank, een heerlijke geurkaars van Diptique (Ambre, zo lekker maar eigenlijk te duur dus daarom mag hij alleen op zondag ;)), Netflix met uiteraard Gossip Girl op de achtergrond (ik ken de afleveringen namelijk toch al uit mijn hoofd), Macbook op schoot en lekker op Pinterest inspiratie op doen en dan momenteel vooral homedecor. 

Dit is iets wat ik door de jaren heen naast mode ook steeds leuker ben gaan vinden. Momenteel ben ik helemaal obsessed door badkamers. Maar denk dan wel aan badkamers met een echt spa gevoel. Zoals jullie weten woon ik in een superleuk appartement in Amsterdam. Maar de badkamer is helaas niet heel erg groot. Toen we hier gingen wonen moest het bad helaas plaats maken voor een plekje voor een wasmachine (ja, je leest het helaas goed maar jullie snappen vast: ik doe mijn wasjes liever thuis dan dat ik elke week naar een wasserette moet haha). Nu hebben wij destijds gekozen voor een echt muurtje als afscheiding bij de douche maar ik kom nu echt overal prachtige glazen douchewanden tegen. 

Ik ben momenteel echt dol op alles wat van glas is met een metalen afwerking en dan het liefst koper (denk aan tafels, kasten, doosjes, you name it and I love it). Een glazen douchewand is niet alleen heel erg 'on trend' maar het maakt mijn kleine badkamer denk ik ook optisch een stuk groter. Nu ik al deze prachtige badkamers voorbij heb zien komen denk ik er serieus over na toch een aantal aanpassingen in onze badkamer door te voeren. En dan is natuurlijk het afstylen het aller maar dan ook echt het aller leukste. Denk aan heerlijke geurkaarsen, glazen/doorzichtige opbergdoosjes, verse bloemen/cactussen en natuurlijk heerlijk zachte handdoeken en mooie producten voor dat ultieme Spa gevoel (handzeep, parfum, make-up etc). Hoe ziet jullie perfecte badkamer eruit of hebben jullie die al? Ik ben heel erg benieuwd! Geniet nog even van jullie zondag :)

Liefs Miranda

* Deze blogpost heb ik geschreven in opdracht van : Sanitair bij SanitairtotaalYou Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram