Outfit: Balmaination and overknees

    Sweater and belt: H&M x Balmain - Skirt: New Yorker* - Boots: Ted and Muffy * - Bag: Chanel - Necklace: Little jewels * - Armpart...

   
Sweater and belt: H&M x Balmain - Skirt: New Yorker* - Boots: Ted and Muffy * - Bag: Chanel - Necklace: Little jewels* - Armparty: Ibiza,  Michael Kors

Hi iedereen! Vandaag deel ik mijn favoriete lookje van het moment. Zoals jullie in eerdere posts en op Instagram hebben kunnen zien ben ik helemaal fan van overknees. Toen ik dit paar van Ted and Muffy tegenkwam was ik helemaal verkocht. Naast dat ze ontzettend mooi zijn kun je de laarzen ook helemaal op je kuiten laten aanpassen (bij Ted and Muffy noemen ze dit de fairytail fit, hoe leuk!) zodat ze perfect aansluiten. Ik heb de laarzen gecombineerd met een simpele skaterskirt en een aantal HM x Balmain items die ik heb kunnen bemachtigen. En hoe leuk is mijn nieuwe ketting van Little Jewels? Echt perfect bij de HM x Balmain sweater...

Wat vinden jullie van mijn look?

XOXO Miranda
 
* deze producten heb ik gekregen 

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram