OOTD: Glitters are always a good idea

    Sweater: ASOS   - Pantst: H&M - Shoes: Adidas * - Bag: Chanel - Socks: Monki - Sunglasses: Dior - Armparty: Swarovski *,  Micha...

   
Sweater: ASOS  - Pantst: H&M - Shoes: Adidas * - Bag: Chanel - Socks: Monki - Sunglasses: Dior - Armparty: Swarovski*,  Michael Kors 

Hi iedereen! Vandaag laat ik jullie mijn after christmas before NYE look zien. Ik draag mijn nieuwe Stan Smith sneakers (even geen hakken ;) zo tussen de feestdagen door). Toen ik ze online zag staan was ik meteen verkocht, Suede en donkerblauw(!). Ze zijn er ook in andere kleuren maar zoals jullie misschien al is opgevallen is donkerblauw echt mijn go to color dit seizoen. Daarnaast draag ik mijn nieuwe top van Asos en mijn Balmain x HM velvet blazer waar ik ontzettend blij mee ben. Om het af te maken vond ik dat mijn outfit nog wel wat extra glitter kon gebruiken dus koos ik voor glittersokjes (hoe leuk zijn die?!). Ik wil jullie alvast een hele fijne jaarwisseling toe wensen <3 Tot volgend jaar!


Wat vinden jullie van mijn look?

XOXO Miranda   
* deze producten heb ik gekregen 

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram