Interview: Sylvie Meis (The Sylvie Collection by Hunkemöller)

Zoals jullie misschien wel eens op mijn social media kanalen voorbij hebben zien komen ben ik een proud Hunkem ö ller Ambassador. En nu ...

Zoals jullie misschien wel eens op mijn social media kanalen voorbij hebben zien komen ben ik een proud Hunkemöller Ambassador. En nu hadden ze wel een hele leuke opdracht voor me. Ik mocht namelijk 13 oktober als Hunkemöller reporter naar Berlijn (squeeze me please). Dit voor de presentatie van de nieuwe Sylvie collection NY style, hoe leuk! Hier mocht ik een aantal vragen stellen aan Miss Meis herself, als reporter verslag doen van het event zelf (klik) EN had ik de eer om Head of Design Zoë Price Smith te interviewen (klik). Lees dit allemaal op de super toffe blog van Hunkemöller zelf. Maar dan nu terug naar het interview met Sylvie, ben je ook zo benieuwd naar het meest spannende wat ze ooit heeft gedaan? lees dan snel verder :)

Het was voor Sylvie even omschakelen omdat ze voor ons allemaal Duitse pers te woord had gestaan. Maar dan mocht ze nu toch eindelijk even gezellig Nederlands kletsen met ons.

Waar heb je inspiratie uit gehaald voor the Sylvie Collection NY style?
“Er gebeurt zoveel in New York! Deze bruisende stad is een onuitputtelijke bron van inspiratie en ik houd ervan om mijzelf te verplaatsen in een NY city girl. Het was een feestje om deze collectie te ontwerpen en prachtige campagnebeelden te fotograferen.”

Vond je het spannend om in je eigen lingerie collectie midden in NY te staan?
“Ik denk echt dat dit wel een van de meest spannende dingen is die ik in mijn carrière als lingeriemodel heb gedaan. In Londen was het mogelijk om mij een beetje af te schermen ten tijde van fotografie, wat in NY niet mogelijk was. Ik dacht heel even ik zal toch niet in de gevangenis belanden met zo’n mugshot?! Dan wel op z’n minst in een prachtige bh en mooie visagie (haha). Ik ben erg blij met het eindresultaat van deze photoshoot. De foto’s stralen zelfvertrouwen en sexappeal uit, maar hebben ook iets rauws wat ik een interessante combinatie vind.”

BERLIN, GERMANY - OCTOBER 13: Sylvie Meis attends the Hunkemoeller Xmas Event on October 13, 2015 in Berlin, Germany. (Photo by Isa Foltin/Getty Images for Hunkemoeller)

Wat zijn jouw favoriete items uit je nieuwe lingerie collectie?
“Mijn favoriete items uit deze collectie zijn de lange jurken. Dit is een nieuw silhouet en helemaal mijn stijl. Heb je de kimono al gezien? Ik ben gek op de kleur in combinatie met kanten mouwen. Op de body ben ik helemaal verliefd en de petrol kleurige lingerie set is een eyecatcher. Deze collectie is echt een cadeautje voor jezelf, maar kun je ook iemand heel erg mee verrassen (haha).”

Ga je met de feestdagen voor de cosy look of heeft je voorkeur glam? “Wanneer ik bij mijn ouders ben voor de feestdagen trek ik gerust een comfy onesie aan voor overdag. Maar ik vind het heerlijk om voor ’s avonds een mooie jurk uit te kiezen, waarbij ik zelf mijn haar en make-up doe.”

BERLIN, GERMANY - OCTOBER 13: Sylvie Meis attends the Hunkemoeller Xmas Event on October 13, 2015 in Berlin, Germany. (Photo by Isa Foltin/Getty Images for Hunkemoeller)

Wat moet je allemaal doen om zo’n prachtig lichaam te krijgen en te onderhouden?
“Het hele jaar door worden campagnes gefotografeerd dus dat betekent ook dat ik altijd in shape moet zijn. Naast mijn nieuwe lingerie collectie komt er ook in januari een Sylvie sport collectie en binnenkort mijn eigen parfum uit. Wel is het een goede stok achter de deur en let ik er op dat ik mijn sportschema en voeding blijf afwisselen, anders went je lichaam eraan.”
 
Je bent echt ontzettend veel onderweg en ziet er altijd echt stunning uit, wat is jouw geheim?
“Wanneer ik in grote modesteden ben ga ik echt opzoek naar key pieces die ik kan mixen met mijn huidige garderobe. Ik ben er vanaf gestapt om items maar eenmalig te dragen, dat vind ik zo’n verspilling. Het geheim is een goede basis met opvallende stukken die je steeds weer anders kunt combineren. Helaas heb ik niet heel veel tijd om te shoppen door mijn drukke schema (wél goed voor mijn portemonnee haha), maar dan ga ik graag online shoppen bij Net-a-porter, Mytheresa, Asos en Topshop.”

BERLIN, GERMANY - OCTOBER 13:  attends Hunkemoeller Xmas Event on October 13, 2015 in Berlin, Germany. (Photo by Isa Foltin/Getty Images for Hunkemoeller)

Heb je geshopt in New York en zo ja, wat heb je meegenomen?
“Ik heb echt nul geshopt en alleen maar gewerkt, helaas. Maar wanneer ik ga shoppen kies ik voor het Meetpacking District. Een echte aanrader omdat hier toch alle grote ketens gevestigd zitten maar dan minder massaal.”

Ik wil Hunkemöller heel erg bedanken voor deze hele toffe ervaring!

pictures by me and Hunkemöller 

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram