Outfit: That seventies look

    Jeans and top: H&M - Jacket: Zara - Boots: Invito * - Bag: Rebecca Minkoff - Sunglasses: Dior - Armparty: Ibiza,  Michael Kors ...

   

Jeans and top: H&M - Jacket: Zara - Boots: Invito * - Bag: Rebecca Minkoff - Sunglasses: Dior - Armparty: Ibiza,  Michael Kors

Hi iedereen! Hierbij de look doe ik vandaag droeg. Het was echt heerlijk herfstweer want het zonnetje scheen echt volop. Ik draag hier een flared jeans van H&M die ik combineer met mijn enkellaarsjes van Invito. Door de goede blokhak van de enkellaatsjes en natuurlijk de flared pijp voel ik mij helemaal een seventees chick haha. Geniet nog van jullie avond ladies :)!

Wat vinden jullie van mijn look?

XOXO Miranda 


* deze producten heb ik gekregen 

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram