Outfit: Hello again

   Jacket, trousers and top: Zara - Heels: Fashionchick via Omoda - Bag: Chanel - Sunglasses: Dior - Armparty: Cluse, Michael Kors , Tiffa...

   Jacket, trousers and top: Zara - Heels: Fashionchick via Omoda - Bag: Chanel - Sunglasses: Dior - Armparty: Cluse, Michael Kors, Tiffany's, Cuoio

Hi iedereen! Het is hoogtijd om weer eens iets van mezelf te laten horen. Het is een beetje stil geweest rondom mij en Blondefashiontale en ik denk dat ik jullie wel een kleine uitleg verschuldigd ben. 

Ik ben niet echt iemand die dit soort persoonlijke dingen graag allemaal online gooit maar wil dit toch graag met jullie delen. Afgelopen 2 jaar ben ik erg veel dierbaren om mij heen verloren en dit is mij niet in de koude kleren gaan zitten (om het maar in fashion sferen te houden). Met als toppunt dat mijn lieve vader 3,5 maand geleden een herseninfarct heeft gehad. Het zag er destijds niet heel erg goed uit. Maar ik kan met trots zeggen dat hij na 3 maanden keihard revalideren weer kan lopen en weer zelfstandig thuis kan gaan wonen :)!  

Na een fashion stilte op mijn blog en social media heb ik besloten toch de draad weer op te pakken (op social media ben ik alweer een paar weekjes actief en I <3 it!). Bloggen en mode zijn toch wel echt mijn lievelingsdingen. En ik heb nu toch wel geleerd dat je eigenlijk alleen maar lievelingsdingen moet doen in je leven <3. Morgen heb ik een hele leuke post voor jullie, het heeft met mijn haar en bewegend beeld te maken (Wat zou dat toch kunnen zijn ;p). 

Oja en dan vergeet ik bijna iets te vertellen over mijn outfit, dus bij deze: De Look waar ik voor heb gekozen is chic maar toch ook edgy. Ik draag een donkergroene pantalon gecombineerd met een los vallende top. Hier overheen draag ik een stoer leren jasje om het geheel iets minder netjes te maken. Ik maak de look af met een paar strappy killer heels van Fashionchick en natuurlijk mijn nieuwe liefde van Chanel. Deze gaat momenteel overal mee naartoe, maar dat snappen jullie vast;). (Hier vertel ik jullie snel meer over, ik heb jullie echt zoveel te vertellen!)...

Wat vinden jullie eigenlijk van mijn look?

XOXO Miranda  

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram