Outfit: Easter city walks

Coat: Modemusthaves - Jeans: River Island - Sweater: Kenzo - Sneakers: Sacha - Bag: Rebecca Minkoff - Scarf: Louis Vuitton - Armparty...


Coat: Modemusthaves - Jeans: River Island - Sweater: Kenzo - Sneakers: Sacha - Bag: Rebecca Minkoff - Scarf: Louis Vuitton - Armparty: Cluse, Michael Kors, Tiffany's, Cuoio - Sunglasses: Ray-Ban

Hi iedereen, hebben jullie een lekker paas weekend gehad? Vandaag deel ik mijn outfit van gister met jullie. Het was natuurlijk zondag en pasen dus ik heb voor een gemakkelijke outfit gekozen. Ik draag mijn dustercoat die ik nog niet eerder heb laten zien hier op mijn blog. Je hebt deze natuurlijk al op veel blogs voorbij zien komen, maar naar mijn mening is hij echt te leuk en gemakkelijk te combineren. Hieronder draag ik mijn nieuwe trui van Kenzo, deze zal ik in een andere post beter laten zien maar op mijn Instagram krijg je een iets beter beeld ;). Daarnaast is de hoed die ik draag ook nieuw, feze bestelde ik bij Myisabelli (je kent ze voornamelijk van de metallic tattoos en Mochila bags). De sneakers  zagen jullie ook in mijn vorige post voorbij zien komen en zijn van Sacha ze lopen echt hemels. Wat vinden jullie van mijn outfit?...

Wat vinden jullie van mijn outfit?

XOXO Miranda    
   Shop a Similar look:

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram