Outfit: Pastels and white

Cape: River Island - Jeans: Loavies - Sneakerss: Sacha - Bag: Rebeccan Minkoff - Armparty: Cluse, Michael Kors , Tiffany's, Cuoio- Sun...

Cape: River Island - Jeans: Loavies - Sneakerss: Sacha - Bag:Rebeccan Minkoff - Armparty: Cluse, Michael Kors, Tiffany's, Cuoio- Sunglasses: Ray-Ban

Hi iedereen, vandaag weer een nieuw outfitje van mij. Ik ben zo blij dat het eindelijk niet meer zo koud is. Het zonnetje begint steeds meer te schijnen en dat betekent dat we weer met blote voetjes in onze schoenen kunnen en onze enkels weer kunnen showen zonder te bevriezen (hoe fijn is dat?!) Vandaag draag ik mijn nieuwe sneakers van Sacha die ze deze week gelanceerd hebben onder de naam: Est 1909. Ik draag de witte variant met rosegouden details (zeker mijn favoriet, maar ik zag ook een heel leuk paar met palmboomprint voorbij komen en dat schreeuwt toch ook wel Miranda ;) Dus misschien is dat mijn volgende paar?) Ik combineer de sneakers met mijn nieuwe cape van River Island die nu in de sale is (dus die moest ik natuurlijk meteen naar huis klikken, dat begrijp je natuurlijk ;)). Omdat de cape en sneakers al echte eyecatchers zijn houd ik de rest van mijn outfit vrij simpel met een basic grijze jeans en een wit shirt...

Wat vinden jullie van mijn outfit?

XOXO Miranda         Shop a Similar look:

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram