Love 2 wear: Hello Espadrilles and Sunglasses

Kleding: Vero Moda - Espadrilles: City Walk - Zonnebril: Ray-Ban - Sieraden: Myjewellery - Clutch_ Miss Selfridge Hi Iedereen! ...

Spring ootd

Kleding: Vero Moda - Espadrilles: City Walk - Zonnebril: Ray-Ban - Sieraden: Myjewellery - Clutch_ Miss Selfridge

Hi Iedereen! Hebben jullie ook zo'n heerlijk weekend gehad? Ik in ieder geval wel, het was namelijk eindelijk weer espadrille weer! Vandaag heb ik een outfitje bij elkaar gezocht die ik vandaag heel graag zou willen aantrekken wanneer het www mijn kledingkast zou zijn. Super leuke espadrilles van City Walk (maar 20,- echt een goede deal al zeg ik zelf!) gecombineert met een lichte destroyed jeans, leuk Parijs shirtje (ik ga donderdag naar parijs dus deze is wel toepasselijk ;)) En een peachy boyfriend blazertje. Afmaken met de juiste accessoires en dez outfit is helemaal af. Wat vinden jullie van deze outfit? Heel veel liefs xoxo


Miranda


Don't forget to like me on Facebook and follow me with Bloglovin, I really appreciate that:). 

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram