Outfit: Ready for spring

Sweater: Costes - Jeans: Zara - Shoes: Old - Bag: Alexander McQueen - Coat: Notice - Armparty: Cluse, Michael Kors , Tiffany's, Cuoio- ...

Sweater: Costes - Jeans: Zara - Shoes: Old - Bag: Alexander McQueen - Coat: Notice - Armparty: Cluse, Michael Kors, Tiffany's, Cuoio- Sunglasses: Ray-Ban

Goedemiddag allemaal, Wat is het zonnetje toch weer heerlijk aan het shinen de afgelopen dagen. Het voorjaar is officieel nog niet begonnen maar de bloemetjes en ik denken daar net even iets anders over haha. Wij kunnen niet wachten namelijk ;)! Ik draag een pastel blauwe trui die ik in de sale van Costes heb gescoord met een baggy boyfriend jeans met diamantjes die ik ook in de sale heb gevonden (goede score al zeg ik zelf). Beide items zijn echt perfect voor het voorjaar en ik begin nu te twijfelen of ik de roze variant van de trui ook niet moet gaan halen (de zwarte is ook al in mijn bezit, oops ;))....

Wat vinden jullie van mijn outfit?

XOXO Miranda         Shop a Similar look:

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram