Outfit: Pastel and leather

Skirt, Hat and Sweater: New Yorker - Shoes: Invito - Bag: Alexander McQueen -  Armparty: Las dalias, Michael Kors , Tiffany's, Cu...
Skirt, Hat and Sweater: New Yorker - Shoes: Invito - Bag: Alexander McQueen -  Armparty: Las dalias, Michael Kors, Tiffany's, Cuoio- Sunglasses: Tom Ford

Hi iedereen, hierbij weer een nieuw outfitje van mij. Dit is wat ik afgelopen zondag droeg. Een heerlijke warme coltrui gecombineerd met een skaterskirt beide van New Yorker. Ik kwam eigenlijk al een tijdje niet meer bij deze keten maar ik ben erachter gekomen dat ik de New Yorker echt niet moet overslaan wanneer ik aan het shoppen ben. Ze hebben namelijk echt superleuke en ook nog is budgetproof items (love it!). Het was zondag best heel erg koud daarom heb ik gekozen voor een panty van de Primark die gevoerd is met fleece (wat een goede uitvinding!)....

Wat vinden jullie van mijn outfit?

XOXO Miranda     Shop a Similar look:

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram