Event: Collectie presentatie Costes SS15

Hi Iedereen, afgelopen week was ik aanwezig bij de presentatie van de nieuwe spring summer collectie van Costes. Er zijn altijd erg vee...


Hi Iedereen, afgelopen week was ik aanwezig bij de presentatie van de nieuwe spring summer collectie van Costes. Er zijn altijd erg veel nieuwe collectie presentaties maar die van Costes bezoek ik trouw elk jaar omdat het toch wel mijn favoriete nederlandse label is. Het sluit helemaal aan op mijn stijl en daarnaast word er ook ontzettend veel aandacht aan het interieur van de winkel besteed waardoor de beleving helemaal fantastisch wordt. Mijn favorieten zijn voor deze zomer zeker het buideltasje (herkennen jullie hem nog van vorig jaar klik), De suede fringe bikini's maar ook het aztec gilet op de eerste foto is echt fantastisch! Wat vinden jullie van de collectie en Costes?

Geniet van jullie zondag en tot heel snel! Ik ben aan het wachten totdat het stopt met regenen om eindelijk nieuwe outfit foto's te schieten.
Liefs Miranda

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram