Outfit: Happy new year

Checked cape: Zara-  Pants and sweater: H&M - Shoes: Zalando - Bag: Rebecca Minkoff -  Armparty: Las dalias, Michael Kors , Ti...
Checked cape: Zara-  Pants and sweater: H&M - Shoes: Zalando - Bag: Rebecca Minkoff -  Armparty: Las dalias, Michael Kors, Tiffany's, Cuoio- Sunglasses: Tom Ford

Hi iedereen, om te beginnen wil ik jullie allemaal een heel gelukkig nieuwjaar wensen!  Dat het een fabulous, sparkly en fantastisch jaar mag gaan worden. 2014 was niet een heel leuk jaar voor de mensen van wie ik houd en voor mijzelf. Daarom hoop ik echt dat 2015 fantastisch gaat worden voor iedereen:). Het lijkt een goede start om dit jaar te beginnen met een outfitpost. Ik draag een prachtige checked cape van Zara en een paar over the knee boots van Zalando die ik in de sale heb weten te scoren (big yay!)....

Wat vinden jullie van mijn outfit?

XOXO Miranda    Shop a Similar look:

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram