Outfit: Getting festive

Checked shirt: New look -  Pants: Primark - Shoes: Invito - Bag: Rebecca Minkoff -  Armparty: Las dalias, Michael Kors , Tiffany...Checked shirt: New look -  Pants: Primark - Shoes: Invito - Bag: Rebecca Minkoff -  Armparty: Las dalias, Michael Kors, Tiffany's, Cuoio

Hi iedereen, dit is mijn outfitje van gister. Wat was het heerlijk weer he :). Ik draag een checked blouse (doet me aan kerstmis denken, heb er zoveel zin in haha) in combinatie met een zwarte jeans en mijn favoriete Invito laarzen van het moment. Ik draag ze bij veel outfitjes en ze lopen heerlijk! ...
Doordat ik de outfit afmaak met een hoed maakt het mijn outfit toch compleet en helemaal Miranda. Wat vinden jullie van mijn outfit?

XOXO Miranda   Shop a Similar look:

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram