Outfit: Sunny November

Faux fur gilet: Costes - Sweater: Zara (old)- Pants: H&M - Shoes: Invito - Bag: Cowboysbag via Bagageonline - Armparty: Las dalias,...


Faux fur gilet: Costes - Sweater: Zara (old)- Pants: H&M - Shoes: Invito - Bag: Cowboysbag via Bagageonline - Armparty: Las dalias, Michael Kors

Goedemorgen iedereen! Vandaag laat ik jullie mijn outfit zien van gisteren. Het zonnetje scheen heerlijk dus ik kon gewoon zonder dikke jas naar buiten (wel een faux fur gilet, maar dit vind ik ook vooral heel leuk staan ;)) Daarnaast draag ik mijn nieuwe tas van Cowboysbag (hoe mooi is die kleur <3)...

Deze tas is net wat groter dan al mijn andere crossbodytassen waardoor hij echt ideaal is als ik veel spullen meeneem (denk aan mijn spiegelreflex die eigenlijk meegaat naar ieder event). Zo heb ik ook nog gewoon ruimte voor een flesje water, make-up en eventueel extra lenzen voor mijn camera. Ik ben echt helemaal verliefd op deze tas hij is fashionable, niet te groot maar ook zeker niet te klein. Echt een aanrader dus.

Ik maak de outfit af met een leren broek (deze nam ik mee bij de opening van de grootste H&M van Europa in Rotterdam) in combinatie met mijn fantastische laarsjes van Invito (hoge hak maar echt super comfortabel, echt een laarsje waar ik de hele dag op kan lopen. Big like!). Ik ga nu gezellig een ontbijtje halen in de stad en een beetje shoppen ;) Hele fijne dag meiden <3 xxx


Shop a similar look:

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram