Outfit: Sunday Chic

Sweater: Topshop - Skirt: Primark - Shoes: Sacha - Bag: Rebecca Minkoff - Armparty: Las dalias, Michael Kors, Tiffany's Goedemo...


Sweater: Topshop - Skirt: Primark - Shoes: Sacha - Bag: Rebecca Minkoff - Armparty: Las dalias, Michael Kors, Tiffany's

Goedemorgen iedereen! Hierbij mijn comfy outfit van mijn lazy Sunday. Het ziet er heel fancy uit al zeg ik zelf maar het is echt super comfy...
De trui van Toshop is super zacht maar door de schouderdetails maakt het de outfit erg speciaal. Het rokje is van Primark en draag ik echt super vaak (was toch echt wel dat 10tje waard;)). Ik maak het af met een tailleriem die ik letterlijk uit een oude doos heb gevist. Ik weet nog precies dat ik deze kocht omdat Carrie iets soort gelijks droeg in de 1e SATC movie (zie nu dat hij dus al 6 jaar oud is, wie wat bewaard heeft dus wat;)) Hele fijne dag allemaal :)!
Shop a Similar look: 


You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram