Outfit: Love my Nowles

Jacket: Zara - Top: Mango - Pants: Loavies- Shoes: Isabel Marant Nowles - Bag: Rebecca Minkoff -  Armparty: Las dalias, Michael Kor...Jacket: Zara - Top: Mango - Pants: Loavies- Shoes: Isabel Marant Nowles - Bag: Rebecca Minkoff -  Armparty: Las dalias, Michael Kors, Tiffany's, Cuoio

Hi iedereen, Afgelopen zondag nam ik mijn nieuwe Isabel Marant Nowles boots voor het eerst mee naar buiten voor een proefritje ;) Ik combineerde ze vrij simpel met mijn nieuwe jeans en sjaal van loavies en mijn favoriete leren jasje van Zara. Heel simpel maar wel helemaal Miranda door de leuke bohemian sjaal en de schoenen natuurlijk ;)...
Naar mijn idee is dit de perfecte outfit voor een lazy sunday om lekker door de stad te lopen en heerlijke koffietjes te drinken met je vriend (dit is wat ik heb gedaan ;)). Wat vinden jullie van mijn outfit?

XOXO Miranda  Shop a Similar look:

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram