Outfit: Foggy Amsterdam

Coat: C&A - Sweater: Mango - Pants: Primark - Shoes: Invito - Bag: Rebecca Minkoff - Sunglasses: Tom Ford -  Armparty: Las dalias, M...

Coat: C&A - Sweater: Mango - Pants: Primark - Shoes: Invito - Bag: Rebecca Minkoff - Sunglasses: Tom Ford -  Armparty: Las dalias, Michael Kors, Tiffany's, Cuoio- Scarf: Pom Amsterdam - Belt: Primark

Goedemorgen iedereen! Vandaag een hele warme outfit (want ik had het heel koud ;p). Het is de afgelopen dagen ineens flink afgekoeld, dus het was eindelijk tijd voor mijn nieuwe parka van C&A en mijn nieuwe sweater van de Mango...
Hoe leuk is die (een panterprintje en pailletten dat kan ik natuurlijk niet weerstaan)! Ik combineer de outfit met een simpele jeans van Primark en mijn nieuwe everyday laarsjes van Invito. Ze laten m'n benen super lang lijken en ze lopen als pantoffetjes. Wat wil een meisje nu nog meer;). Geniet van jullie dag!

XOXO Miranda 


Shop a Similar look:

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram