New in: Tom Ford Celia sunglasses

Sunglasses: Tom Ford Celia sunglasses via Eyewish Hi Iedereen! Een tijdje terug was ik aanwezig bij de eerste brillenmodeshow van Ey...


Sunglasses: Tom Ford Celia sunglasses via Eyewish

Hi Iedereen! Een tijdje terug was ik aanwezig bij de eerste brillenmodeshow van Eyewish in het Rijksmuseum. Toen ik thuiskwam vond ik een hele leuke cadeaubon in mijn goodiebag om een bril/zonnebril uit te zoeken...
Daar werd ik natuurlijk heel erg blij van! Omdat ik geen bril of lenzen draag ben ik voor een zonnebril gegaan. Namelijk een prachtig oversized model van Tom Ford inclusief cat eyes. Ik ben echt helemaal blij met mijn nieuwe aanwinst. Jullie zullen hem snel voorbij zien komen in een outfit of the day. Wat vinden jullie van dit model?

Liefs Miranda
Shop the post:


You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram