New in: Loavies Fall

Alles: Loavies Hi Iedereen! Zoals jullie weten ben ik gek op de webshop Loavies . Dit keer heb ik een aantal herfst essentials uitgez...


Alles: Loavies

Hi Iedereen! Zoals jullie weten ben ik gek op de webshop Loavies. Dit keer heb ik een aantal herfst essentials uitgezocht die ik graag met jullie wil delen...

 Om te beginnen een heerlijke bohemian cape (leuk over een leren jasje) maar kan ook als sjaal. Daarnaast kon ik het creme kleurige vest (inclusief een ingeweven gouden draadje) niet weerstaan, hier kan ik heerlijk in cocoonen. Ook had ik veel positieve verhalen over de jeans van Loavies gelezen dus bestelde ik een donkergrijs exemplaar en deze zit echt als gegoten (bestel wel een maatje groter deze valt klein). En om de bestelling af te ronden had ik toch ook nog een leuk armbandje nodig, hoe leuk is deze rosegouden met blauwe tassel <3. Wat vinden jullie van mijn bestelling?

Liefs Miranda 

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram