New in: Isabel Marant Nowles

Isabel Marant Nowles Boots Goedemiddag lieve allemaal:) Zoals jullie vast allemaal weten heb ik een zwak voor mooie schoenen. Ik zou...


Goedemiddag lieve allemaal:) Zoals jullie vast allemaal weten heb ik een zwak voor mooie schoenen. Ik zou niet weten hoeveel paar ik heb maar het zijn er veel (heel veel). Wel kan ik jullie vertellen dat dit mijn vierde paar Isabel Marant schoenen is. De schoenen van Isabel zijn allemaal prachtig en daarnaast lopen ze ook nog eens heerlijk, ook erg belangrijk natuurlijk (al durf ik eerlijk toe te geven wanneer ik verliefd ben op een paar schoenen koop ik ze gewoon zoiezo ongeacht hoe ze zitten ;p) Dit keer ben ik voor de Nowles boots gegaan, een supergave snowboot inclusief de beroemde verstopte wedge. Ik denk dat ik de perfecte Ugg vervangers heb gevonden...

Ook een leuk detail ze worden geleverd met extra rode veters zodat je je outfit soms een beetje op kunt spicen. En het is ook heel erg leuk met de aankomende feestdagen natuurlijk (nog maar 35 nachtjes slapen;)). Ik heb er helemaal zin in, laat die witte kerst maar komen! Wat vinden jullie van mijn nieuwe snowbabies?

Liefs Miranda  
Shop the post:

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram