Love 2 wear: Cozy cardigan

JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.                     Top: River Island -  Cardigan...


                    Top: River Island -  Cardigan: Otto - Boots: Isabel Marant - Hat: Boohoo - Bag: Rebecca Minkoff - Bracelet: YSL - Jeans:Current Elliott

Hi iedereen! Het begint nu echt kouder te worden en ik merk aan mezelf dat ik alle webshops in mijn dagelijkse rondje aan het scannen ben op warme vesten en truien. Ze zijn zo comfortabel, warm maar daarnaast ook nog eens heel erg stylish en draagbaar (wat wil je nu nog meer :)). Vroeger koos ik eigenlijk altijd voor een leuk jasje maar dit jaar grijp ik toch iets vaker naar mijn fluffy breisels...

Het bovenstaande vest heeft wel iets weg van een jasje omdat de mouwen van leer zijn, maar het heeft het comfortabele van een vest. Big like (gooi hem ondertussen snel in mijn virtuele mandje ;))! De outfit zou ik afmaken met mijn nieuwe Rebecca Minkoff tas, een paar mooie laarsjes en een goede jeans. En wanneer ik naar buiten moet om de storm te trotseren zet ik een lekkere warme hoed op (ideaal om mijn haar een beetje in bedwang te houden ;p). Wat vinden jullie van deze outfit?

Liefs Miranda


Don't forget to like me on Facebook and follow me with Bloglovin, I really appreciate that:). 

Shop a similar look:

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram