Favorites: H&M Sparkle collection

Alles: H&M Toen ik gister de webshop van H&M opende en op het kopje nieuwe items klikte werd mijn aandacht niet getrokken n...

Sparkles at HM

Alles: H&M

Toen ik gister de webshop van H&M opende en op het kopje nieuwe items klikte werd mijn aandacht niet getrokken naar de HMxALEXANDERWANG collectie maar naar de nieuwe items die helemaal party proof zijn (Lees: OMG zoveel mooie pailletten<3). De shop hangt weer vol prachtige party inclusief de nodige pailletten en glitters, hier werd ik spontaan blij van. Hiervan zijn natuurlijk een aantal items van naar huis geklikt. Dit past toch iets meer bij mij dan de sporty Alexander Wang items. Hebben jullie nog iets leuks kunnen scoren? Hele fijne Zaterdag! 

Liefs Miranda


Don't forget to like me on Facebook and follow me with Bloglovin, I really appreciate that:). 

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram