Event: Opening Primark Zuidplein

Hi Iedereen! Afgelopen Donderdag was ik aanwezig bij de persopening van de 2e Primark in Rotterdam namelijk in het winkelcentrum Zui...Hi Iedereen! Afgelopen Donderdag was ik aanwezig bij de persopening van de 2e Primark in Rotterdam namelijk in het winkelcentrum Zuidplein (4.400 vierkante meter). De winkel is verdeeld over 2 verdiepingen waardoor het een erg overzichtelijke winkel is. Op 11 December wordt er een Primark geopend in Den Haag en begin volgend jaar is dan eindelijk onze hoofdstad aan de beurt. Ik kan niet wachten...
Zoals jullie weten ben ik dol op de feestdagen en ik werd dus ontzettend blij van de kerst en homewear collectie die weer vol op te verkrijgen was. Dit is dan ook waar ik mijn shoptegoed aan heb uitgegeven ;). Nieuwsgierig naar wat ik heb gekocht? Check dan mijn Instagram en hou mijn blog in de gaten. Geniet van jullie zondag, ik ga heerlijk loungen in mijn nieuwe Primark goodies <3!

Liefs Miranda

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram