Outfit: Cozy Autumn

Coat: Notice - Sweater: Primark kinderafdeling - Skirt: Primark - Shoes: Isabel Marant pour H&M - Bag: Rebecca Minkoff - Armparty: C...


Coat: Notice - Sweater: Primark kinderafdeling - Skirt: Primark - Shoes: Isabel Marant pour H&M - Bag: Rebecca Minkoff - Armparty: Cuoio, Las dalias, Michael Kors

Goedemorgen iedereen! Vandaag laat ik jullie mijn outfit zien die ik afgelopen week droeg. Doordat het iets kouder begint te worden kan ik eindelijk mijn leuke winterjassen aan die ik al sinds de zomer in mijn kast heb hangen (big yay)...
Daarnaast draag ik mijn nieuwe horloge van Cluse (wisten jullie dat ze sindskort ook Pinterest hebben, tip om te volgen voor PINspiratie). Toen ik deze afgelopen zomer op de Cluse facebook voorbij zag komen was ik opslag verliefd (rosegoud in combinatie met mint schreeuwt natuurlijk mijn naam ;)). Dus nu deze afgelopen week eindelijk leverbaar was sprong ik een gat in de lucht! Natuurlijk kan mijn nieuwe liefde van Rebecca Minkoff niet ontbreken in deze outfit <3! Heel fijn weekend ladies :)!               

Liefs Miranda

Shop a Similar look: 

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram