Outfit: Birthdaygirl

Goedemorgen iedereen! Vandaag laat ik jullie zien wat ik aan had op mijn verjaardag. Ik droeg mijn nieuwe leren jasje van Zara met ros...


Goedemorgen iedereen! Vandaag laat ik jullie zien wat ik aan had op mijn verjaardag. Ik droeg mijn nieuwe leren jasje van Zara met rosegouden details. Gecombineerd met een metallic trui en mijn nieuwe Primark rokje (zo blij dat ik deze gekocht heb!)...
Ik maak mijn outfit af met een armparty inclusief mijn zelf samengestelde Cuoio armband van Gewoonsieraden (je kan hem helemaal zelf designen: kiezen voor je favoriete kleur metaal, steentjes en leer). Maar de echte eyecatcher in deze outfit is toch wel het verjaardagscadeautje dat ik kreeg van mijn lieve vriend. Namelijk de Love  crossbody bag (hoe leuk is die naam) van Rebecca Minkoff in de kleur black cherry <3. Later deze week meer over mijn verjaardagscadeautjes, ben namelijk heel erg verwend. Ik wens jullie een heel fijn weekend, ik ga mijn verjaardag vieren x 3 ;).                           

Liefs Miranda

Jacket: Zara - Sweater: Zara - Skirt: Primark - Shoes: Invito - Bag: Rebecca Minkoff - Armparty: Cuoio, Las dalias, Michael Kors - Belt: Primark - Skarf: Primark
Pictures: Hazal Sistersandsisters
  
Shop a Similar look: 

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram