New in: Dierendag Goodies

Viadierenwinkel Hi iedereen, vandaag een iets andere post dan normaal namelijk een dierendag post, want het is namelijk aanstaande...


Hi iedereen, vandaag een iets andere post dan normaal namelijk een dierendag post, want het is namelijk aanstaande zaterdag weer zover :)! Iedereen die mij op Instagram volgt weet denk ik wel dat ik twee hele lieve fluffy kattenvriendjes heb, namelijk Dji Dji en Lola. Dus toen ik een pakket van Viadierenwinkel binnenkreeg met superleuke kattenspeeltjes en goodies, waren ik en mijn fluffy vriendjes heel blij!

Als eerste ontvingen we een automatische Laserstraal. Ik had zelf al een kleine die ik zelf overal op kon schijnen maar na een tijdje was ik hier wel klaar mee. De automatische Laserstraal zet je aan en houdt je katten een kwartier lang zoet. Ideaal! Daarnaast ontvingen we een Little Rascal rammelaar, hier is Dji Dji echt gek op. Er zit een ringetje met een touwtje aan zodat je met je kat kunt spelen. Dji Dji echter rent hier liever zelf mee door het huis en neemt het overal mee naar toe. Het derde item is meer iets voor mij en mijn vriend, namelijk de Rollcare. Met de Rollcare verwijder je gemakkelijk haren en ziektekiemen van je kleding en bijvoorbeeld van je bank. Zeker heel handig wanneer je uitgebreid hebt lopen knuffelen en je moet nog de deur uit naar bijvoorbeeld een event of nog even outfitfoto's schieten;) (dat gebeurt hier vrij vaak ;)) Dus bedankt Viadierenwinkel voor deze leuke producten!

Hebben jullie al leuke cadeautjes aangeschaft voor jullie huisdier voor aankomend weekend? Ik ben heel erg benieuwd!


Don't forget to like me on Facebook and follow me with Bloglovin and Instagram, I really appreciate that:). 
Love Miranda

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram