Event: Shake things up with Sylvie and Hunkemöller

Hi Iedereen, Naast dat het gisteren mijn verjaardag was vond er zich nog een heel leuk feestje in Amsterdam plaats dat ik niet wilde mi...


Hi Iedereen, Naast dat het gisteren mijn verjaardag was vond er zich nog een heel leuk feestje in Amsterdam plaats dat ik niet wilde missen. Namelijk de collectie presentatie van de nieuwe collectie die Sylvie Meis voor Hunkemöller heeft ontworpen. Dus dubbelop feest!...
De collectie is geïnspireerd op Londen en zag er echt prachtig uit. De locatie, het transformatorhuis bij de Westergasfabriek, was fantastisch omgetoverd tot een prachtig Londens Kerst decor. Inclusief een mini Londen Eye (waar ik natuurlijk ook een paar rondjes in heb gedraaid), een real life snow globe en natuurlijk ontbraken de fish and chips niet. De collectie bestaat uit mooie zachte tinten maar ook zwart en burgundy kwamen volop terug in de collectie, I like! De collectie is vanaf 3 november zowel in de winkel als online verkrijgbaar. Ik kan niet wachten! Voor meer kiekjes van gisteravond kun je op mijn Instagram terecht. Geniet van jullie dag :)


Liefs Miranda
 

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram