Event: C&A the signature look styled by Bastiaan van Schaik

Hi Iedereen, afgelopen week was ik aanwezig bij een heel leuk en intiem event van C&A. Bastiaan van Schaik liet ons in restaurant &...


Hi Iedereen, afgelopen week was ik aanwezig bij een heel leuk en intiem event van C&A. Bastiaan van Schaik liet ons in restaurant 'Henk' onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes de najaars- en partycollectie zien. Dit gestyled op prachtige modellen...
Iedereen was blij verrast omdat er echt prachtige items voorbij kwamen, die ook nog eens hartstikke betaalbaar zijn (ook wel eens fijn ;))! Mijn favorieten waren de jassen (de parka op de foto gaat zeker in mijn garderobe belanden :D) en de fluffy truien, lekker warm de winter in! Ik wil C&A en Bastiaan van Schaik bedanken voor deze gezellige middag en ook dat zij mij eraan hebben herinnerd dat ik toch echt vaker de C&A even binnen moet gaan lopen (wat ik ook echt ga doen: "hallo prachtige en betaalbare nieuwe wintergardeobe";)) Alvast een heel fijn weekend!

Liefs Miranda

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram