Shoplog + Winactie: Invito, Notice en Fashionlovesyou

Hi Iedereen! Afgelopen weken heb ik weer ontzettend leuke spulletje ontvangen die ik graag met jullie wil delen letterlijk en figuu...Hi Iedereen! Afgelopen weken heb ik weer ontzettend leuke spulletje ontvangen die ik graag met jullie wil delen letterlijk en figuurlijk. Ik heb namelijk de Fringed heels van Invito 2 keer ontvangen 1 paar voor mijzelf en natuurlijk 1 paar voor jullie (het gaat om een maat 39) :). Wat te doen om dit paar te winnen? Dat lees je aan het einde van deze blogpost.

Ook ontving ik super leuke producten van de webshop Fashionlovesyou. Ze verkopen heel veel leuke sieraden en kledingstukken die precies bij mijn stijl aansluiten. Het jasje werd ik opslag verliefd op (Zara verkocht vorig jaar iets soortgelijks maar ik was toen helaas te laat). Nu heb ik heb ik hem toch nog aan mijn jasjes verzameling kunnen toevoegen. Daarnaast ontving ik een prachtige blauwe statement ketting en een super schattig buddha armbandje om mijn armparty mee af te maken. Deze items gaan jullie zeker weten terug zien in mijn outfits die ik op Ibiza ga dragen!

Daarnaast ontving ik een prachtige winterjas van Notice voor het aankomende najaar (ik moet eerlijk bekennen ik heb hem vorige week al gedragen het was namelijk zo koud). De jas is oversized en heeft een prachtige rits met mixed metals (rose, goud en zilver), hoe leuk!

Wat te doen om de fringed heels van Invito te winnen in maat 39?
-Like Blondefashiontale op Facebook
-Like Invito op Facebook
-Laat hieronder een reactie achter

Don't forget to like me on Facebook and follow me with Bloglovin and Instagram, I really appreciate that:). 
Love Miranda

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram