Outfit: Welcome Fall

Top: H&M- Skirt: Zara - Shoes: Zara- Bag: Mango - Accessoires: Michael Kors, Las dalias Ibiza, Primark - Lipstick: Mac (Hearts Af...

Top: H&M- Skirt: Zara - Shoes: Zara- Bag: Mango - Accessoires: Michael Kors, Las dalias Ibiza, Primark - Lipstick: Mac (Hearts Aflame, Novel Romance)


Hi iedereen! Na een heerlijke vakantie van twee weken op Ibiza ben ik weer terug op Nederlandse bodem. Ik ben meteen weer helemaal in de ban van alle prachtige nieuwe herfst trends die ik voorbij heb zien komen. Actiepagina heeft me net als vorig jaar weer benaderd voor een super leuke challenge. De challenge is om voor een bedrag van 150,- een complete outfit te shoppen waarbij je nog 1 item uit je eigen garderobe mag toevoegen wat buiten dit budget valt. Mijn look en die van negen andere bloggers wordt door Actiepagina zelf en Tess Duinker van Fashionscene beoordeeld en de winnaar wordt dan ook gefeatured op Fashionscene, hoe leuk! De trend waarvoor ik heb gekozen is de A-lijn rok zoals je kunt zien op de foto's. Door slim te shoppen heeft deze outfit mij nog geen 140,- gekost (exclusief mijn horloge, dit is een item uit mijn eigen garderobe). Zo kocht ik de schoenen (39,95) en het rokje (29,95) bij de Zara op Ibiza (Tip: wanneer je op vakantie bent in Spanje of Portugal is de Zara zo'n 25% goedkoper, dus je shopt de nieuwe collectie voor Nederlandse sale prijzen ;)). Het shirtje (31,50) heb ik besteld met 10% korting door middel van een kortingscode. De ketting kocht ik bij de Primark voor nog geen 6 euro (De statement kettingen zijn hier heel goed betaalbaar) en het gepersonaliseerde rosegouden armbandje liet ik maken op de hippiemarkt op Ibiza voor maar6 euro. De prachtige tas scoorde ik bij Mango. Je kunt hem als handtas (25,99) dragen maar ook als crossbody, of over je schouder. De kleur is werkelijk prachtig en sluit ook goed aan op de najaartrends. Wat vinden jullie van mijn outfit?                                          

Liefs Miranda 

Don't forget to like me on Facebook and follow me with Bloglovin, I really appreciate that:). 

Shop a similar look:

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram