Outfit: Lazy Sunday in my Onepiece(s)

Pictures: Patrick Dijkstra - Wearing: Onepiece Goedemorgen iedereen! Vandaag laat ik jullie zien wat ik het allerliefst op een &#...

Pictures: Patrick Dijkstra - Wearing: Onepiece

Goedemorgen iedereen! Vandaag laat ik jullie zien wat ik het allerliefst op een 'lazy sunday' draag: Onepiece. Vorig jaar heb ik al eens met ze samengewerkt (en heb ik ook in mijn onesie gewoond). Dus toen ik weer werd benaderd om de nieuwe collectie uit te proberen kon ik natuurlijk geen nee zeggen.

Ik ontving een mono onesie, deze is perfect voor nu. Niet zo dik als de originele Onepiece dus nog niet te warm met weekenden zoals deze (hallo 20+ graden ;)). Daarnaast ontving ik de crystal versie en deze is heerlijk warm en perfect voor de koudere dagen.

Naast onesies verkoopt Onepiece ook gewoon kleding zoals leuke sweaters en chill broeken. Ik ontving deze heerlijke sweater met de tekst: Stay in bed (hoe toepasselijk ;p). Wat dragen jullie het liefst op een lazy sunday? Ook fijne chillkleding? Met de code MIRANDA ontvang je 20% korting op je Onepiece bestelling. Geniet van je Zondag!                               

Liefs Miranda 

Don't forget to like me on Facebook and follow me with Bloglovin, I really appreciate that:). 

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram