Event: Brillenmodeshow by Eyewish

Op de foto draag ik een Carrera zonnebril met turquoise pootjes (zie foto 1) Hoe leuk! Hi Iedereen, Vorige week was ik aanwezig bi...


Op de foto draag ik een Carrera zonnebril met turquoise pootjes (zie foto 1) Hoe leuk!

Hi Iedereen, Vorige week was ik aanwezig bij de eerste brillenmodeshow van Eyewish. De nieuwe brillen en zonnebrillen voor dit najaar werden geshowd op een spectaculaire locatie namelijk het rijksmuseum. De show werd gepresenteerd dan niemand minder dan prachtige May-Britt Mobach van Amayzine. Na de show was er de gelegenheid om de brillen die werden geshowd te passen en advies te krijgen over welke modellen goed bij je gezichtsvorm staan. Doordat mijn gezichtsvorm ovaal is kan ik veel hebben, maar de grotere modellen staan mij het allerbest. Volgende week ga ik snel langs bij de Eyewish om mijn favoriete bril op te gaan halen die jullie dan snel hier zullen zien verschijnen natuurlijk. Geniet van jullie dag!

Liefs Miranda

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram