New in: Cluse watches

Hi Iedereen! Afgelopen week heb ik een ontzettend mooi horloge ontvangen van Cluse Watches . Ik was al een tijdje opzoek naar een mooi...Hi Iedereen! Afgelopen week heb ik een ontzettend mooi horloge ontvangen van Cluse Watches. Ik was al een tijdje opzoek naar een mooi horloge met gekleurd wijzerblad voor een leuke prijs (omdat het toch wel een beetje trendgevoelig is). Toen ik het aanbod van Cluse Watches zag was ik meteen helemaal verkocht. En dan moet je nog kiezen. Het model Aubade (hiervoor heb ik gekozen) is er in drie verschillende kleuren: roze, turquoise en rosegoud in combinatie met royal blue. Omdat ik de laatste tijd een zwak heb voor turquoise heb ben ik voor deze variant gegaan (maar de roze is toch ook wel erg mooi, keuzes maken is niet echt mijn sterkste kant ;p). Wat vinden jullie van mijn nieuwe horloge?

Don't forget to like me on Facebook and follow me with Bloglovin and Instagram, I really appreciate that:). 
Love Miranda

Shop similar watches: 

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram