Makemeup Wednesday: John Frieda Sheer Blonde: Go blonder

Hi Iedereen :). Het is weer eens tijd voor een beauty artikel op Blondefashiontale. Of je kunt beter zeggen Haar. Want daar kunnen we h...


Hi Iedereen :). Het is weer eens tijd voor een beauty artikel op Blondefashiontale. Of je kunt beter zeggen Haar. Want daar kunnen we het natuurlijk ook over hebben het is eigenlijk ook een groot deel van mijn blognaam ;).

 Zolang ik me kan herinneren ben ik altijd blond geweest (ja tijdens mijn opleiding tot haitstylist ben ik een aantal keer vreemd gegaan denk aan paars, rood en bruin (OMG :O). Maar ik had dan ook eigenlijk altijd meteen spijt, dus terug naar blond. Door de jaren heen is mijn haar wel iets donkerder geworden. Dus daarom laat ik een aantal keer per jaar mijn haar highlighten. En daar was ik een aantal weken geleden dan ook weer aan toe. Na een ontzettend gezellige en informatief ontbijt bij John Frieda heb ik besloten het highlighten toch nog even uit te stellen en de nieuwe shampoo, conditioner en oplichtende spray van de lijn ‘Go Blonder’ te proberen. Deze lijn licht je haren tot wel 2 tinten op. De Shampoo en conditioner bevatten kamille, dit is een natuurlijk product dat je haar oplicht en de oplichtende spray bevat een klein beetje waterstofperoxide. Deze wordt pas geactiveerd wanneer je een stijltang, krultang op het haar gebruikt.

Na twee weken gebruik te hebben gemaakt van deze producten ben ik heel erg blij verrast. Mijn aanzet is zeker 2 tinten opgelicht en de kleurnuances in mijn haar zijn ook een stuk meer zichtbaar. Nadat ik de producten ben gaan gebruiken waren ook snel mijn blonde vriendinnetjes overstag en zo gebruiken we nu allemaal deze producten. John Frieda is verkrijgbaar bij verschillende drogisten.

Don't forget to like me on Facebook and follow me with Bloglovin, I really appreciate that:). 
Love Miranda

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram