New in: Chanel Espadrilles

Hi Iedereen, goedemorgen vanuit Lissabon ( hier is het nog morgen i.v.m. het tijdsverschil ;) ). Zoals veel van jullie gister op Instagr...

Hi Iedereen, goedemorgen vanuit Lissabon (hier is het nog morgen i.v.m. het tijdsverschil ;)). Zoals veel van jullie gister op Instagram hebben gezien heb ik heel stiekem iets gekocht bij Chanel. Namelijk de espadrilles (zo blij!). Ze staan al anderhalf jaar op mijn wishlist en steeds greep ik ernaast. Dus toen ik deze week met de Chanel Boutique belde (soort van voorgevoel denk ik?) en ze mij mededeelden dat ze vanaf de 20ste om 10 uur weer verkrijgbaar waren snappen jullie natuurlijk wat ik heb gedaan. Een heel mooi afstudeercadeautje voor mijzelf gekocht haha. Ik ben voor de crème witte versie gegaan met het zwarte neusje, ik ben zo blij! Wat vinden jullie van espadrilles?

Don't forget to like me on Facebook and follow me with Bloglovin and Instagram, I really appreciate that:). 
Love Miranda

Shop similar espadrilles: 

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram