Event: Autumn Winter collection presentation Costes

Afgelopen vrijdag, voordat ik naar Lissabon vloog, kon ik het niet laten om naar de collectie presentatie van Costes te gaan. O...


Afgelopen vrijdag, voordat ik naar Lissabon vloog, kon ik het niet laten om naar de collectie presentatie van Costes te gaan. Op dit moment is dit toch echt één van mijn favoriete labels uit Nederland. Ze werken met verschillende thema's en in elk thema zaten stukken die ik graag deze winter aan mijn garderobe zou willen toevoegen. Favoriet zijn nu toch wel de pastels en de winter whites. Naast de kleding was ook de aankleding zoals gewoonlijk weer geweldig. Prachtige krukjes, cactussen en vloerkleden die ik graag aan mijn eigen interieur zou willen toevoegen. De winkels zullen er dit najaar dus ook weer helemaal stijlvol uitzien. Ik kan niet wachten :) (maar we willen natuurlijk eerst van de zomer genieten haha). Hele fijne zondag!

Liefs Miranda

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram