Shopping: Maasmechelen Village private sale

Afgelopen zondag liet ik jullie al mijn outfit van afgelopen zaterdag zien. Namelijk mijn shopping outfit die ik droog om...Afgelopen zondag liet ik jullie al mijn outfit van afgelopen zaterdag zien. Namelijk mijn shopping outfit die ik droog om heerlijk te shoppen bij de Private sale van Maasmechelen Village. En zoals jullie op mijn Instagram hebben kunnen zien heb ik mij prima vermaakt. Maasmechelen is naar mijn idee de allerleukste outlet van BelgiĆ« en Nederland (de outlet zit namelijk net over de Nederlandse grens in BelgiĆ«) Door de Private sale kreeg je nu tot wel 40% extra korting op de outlet prijzen (zo betaalde ik voor een paar Ugg wedges maar €28,- hoe fijn is dat!). Ze verkopen er echt prachtiche merken/labels en mijn favorieten zijn dan ook Michael Kors, Ted Baker, Karen Millen, Maje, Sandro, Ugg en Levi's. Naast dat je er heerlijk kunt shoppen kun je er ook echt heerlijk eten. Ik at de allerlekkerste burger ever (de bollywood) bij Ellis Gourmet burger met een heerlijke aarbeien milkshake (aanrader!).

Benieuwd wat er in mijn tasjes zit (het Lacoste tasje is van vriendlief, die is ook erg goed geslaagd!)? Morgen komt er een shoplog online :). Ik wil SimplyPR en Maasmechelen Village bedanken voor de uitnodiging, ik heb echt een super leuke dag gehad:) Hele fijne dag iedereen en enjoy the sun!

Don't forget to like me on Facebook and follow me with Bloglovin, I really appreciate that:). 
Liefs Miranda

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram