Makemeup Wednesday: Smashbox primer

 Smashbox Photo Finish Foundation Primer Vanaf vandaag heb ik een nieuwe rubriek op woensdag namelijk: Makemeup Wednesday. En i...Vanaf vandaag heb ik een nieuwe rubriek op woensdag namelijk: Makemeup Wednesday. En ik denk dat dit voor zich spreekt, op woensdag wil ik beauty artikelen gaan plaatsen. Zoals jullie misschien wel weten (of niet natuurlijk ;)) heb ik voordat ik ging studeren gewerkt als fulltime hairstylist en daarnaast heb ik ook visagie gedaan. Hierdoor heb ik nog altijd een zwak voor haar en make-up. Dus vanaf vandaag wil ik mijn favorieten gaan delen op beauty gebied en we starten met de nummer 1 der primers namelijk de Smashbox Photofinish foundation primer. Nadat ik hier zoveel lovende woorden over heb gehoord ben ik toch ook wel heel erg benieuwd geworden en ben ik hem zelf gaan testen.

Het merk Smashbox staat eigenlijk bekend om haar prachtige primers. Smashbox is ontstaan in een fotostudio in LA, namelijk de Smashbox studio (hieraan dankt het ook haar naam). Doordat Smashbox is ontwikkeld in een echte fotostudio kunnen we ook verwachten dat je make-up er echt flawless uitziet op de foto maar natuurlijk ook in het echte leven (ook erg belangrijk natuurlijk ;)).

Je gebruikt deze primer na je dagelijkse gezichtsverzorging en voordat je je foundation aanbrengt. De primer beloofd ervoor te zorgen dat je huid er egaal en glad uitziet en zorgt voor een fluweelzachte finish. Dus fijne lijntjes en poriƫn vallen minder op na het gebruik van deze primer. En dat doet deze primer ook echt! Ik ben heel erg enthousiast en de primer is dan ook in mijn dagelijke stash beland. Hebben jullie de producten van Smashbox geprobeerd?

Lijkt het jullie leuk om een artikel te lezen over welke producten ik dagelijks gebruik? Of willen jullie iets anders over mijn beauty rituelen weten/zien? Laat het dan weten in de comments hieronder of natuurlijk via social media.

Don't forget to like me on Facebook and follow me with Bloglovin, I really appreciate that:). 
Love Miranda

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram