Event: Lancering Metro Mode x ByDanie

Zoals jullie misschien vandaag al op mijn Instagram   hebben gezien, was ik vanochtend aanwezig bij een erg leuke lancering in het C...


Zoals jullie misschien vandaag al op mijn Instagram  hebben gezien, was ik vanochtend aanwezig bij een erg leuke lancering in het Conservatorium Hotel. Namelijk van de nieuwe Metro Mode met als gasthoofdredactrice Danie Bles herself. Ze neemt hiermee het stokje over van Marlies Dekkers die vorig jaar een editie maakte. Danie zag er zoals altijd weer prachtig uit, ze was geheel in het groen. De Metro Mode is echt helemaal Danie zoals we de ByDanie styleguides kennen, dus een big like!  De Metro mode is morgen gratis verkrijgbaar als bijlage bij de Metro Mode. Dus zorg dat je deze fantastische editie te pakken krijgt :)!

Wanneer je het nog niet hebt gezien, ik maakte een filmpje van de onthulling. Geniet van jullie avond!
Liefs Miranda

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram