New in: Loavies

Alles: Loavies Afgelopen week heb ik een heel leuk pakket binnengekregen van de webshop Loavies . Je hebt het vast wel eens voorbij...


Alles: Loavies

Afgelopen week heb ik een heel leuk pakket binnengekregen van de webshop Loavies. Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen. Ze zijn namelijk het afgelopen jaar uitgegroeid tot een van de grotere webshops van Nederland. Er komen wekelijks superveel leuke musthaves online (dat hou ik dan ook altijd in de gaten ;)). Daarnaast zijn de items ook nog eens heel erg betaalbaar, hoe fijn is dat :)!

Hoe mooi is mijn pastelblauwe tas <3, hij heeft het model van een Chanel 2.55 double flap en is echt super mooi afgewerkt. Daarnaast koos ik ook een statement ketting in dezelfde kleur, deze droeg ik vorige week al in deze outfit. Ook kon ik het niet laten het witte shirt met de gouden ananasjes te zoeken, hoe schattig en leuk! Ik denk dat Ananasjes ook echt tot een van de trends van dit voorjaar behoren. Als laatste bestelde ik ook nog een armbandje met heel veel muntjes, super leuk voor alle festivalletjes die er weer aan zitten te komen en natuurlijk voor Ibiza. Wat vinden jullie van mijn nieuwe Loavies items?

Don't forget to like me on Facebook and follow me with Bloglovin, I really appreciate that:). 
Love Miranda

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram