Event: C&A Summer Fashion Festival

Pictures: Me   Gisteravond was ik aanwezig bij het C&A Summer Fashion Festival bij Undercurrent op het IJ ( echt een supermoo...
Pictures: Me
 
Gisteravond was ik aanwezig bij het C&A Summer Fashion Festival bij Undercurrent op het IJ (echt een supermooie locatie). Hier werd de nieuwe spring summer collectie van C&A gepresenteerd en dit was zoals altijd een super leuk spektakel! De styling werd gedaan door niemand minder dan styliste Jetteke van Lexmond (Glamour, Vogue etc). En in plaats van modellen lopend over de catwalk was het nu een fantastische show waar lekker gedanst werd. Mijn favoriete item uit de collectie was  de crochet top die je hierboven ziet. Naast de superleuke show was er ook tijd voor een aantal super leuke diy projecten. Ik zal de resultaten hiervan later op mijn Instagram plaatsen. Ik ben heel erg enthousiast, wat vinden jullie van de collectie?Don't forget to like me on Facebook and follow me with Bloglovin, I really appreciate that:). 

Love

Miranda          

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram