New in: Isabel Marant pour H&M

Voor de mensen die me op Twitter en Instagram volgen is dit niets nieuws. Maar sinds gisterochtend 8 uur was ik helemaal in de ban om...

Isabel Marant x H&M aankopen


Voor de mensen die me op Twitter en Instagram volgen is dit niets nieuws. Maar sinds gisterochtend 8 uur was ik helemaal in de ban om mijn favoriete items bemachtigen van de designer collectie van Isabel Marant voor H&M. Ik denk dat de meeste lezers die al langer mijn blog volgen wel weten dat ik een klein dingetje heb voor Isabel Marant? Dus om nu een sjaal, rokje en een paar boots te scoren voor de prijs waar je normaal niet eens een jasje of schoenen voor kunt halen was echt ontzettend fijn! Ik heb mijn items telefonisch besteld en dit was echt de oplossing. Volgend jaar sta ik niet in de winkel, zit ik niet achter twee laptops maar hang ik gewoon aan de lijn met de klantenservice ;). Heb jij je favo item(s) kunnen scoren?

Yes I am so happy! I ordered yesterday my favorite pieces from the Isabel Marant pour H&M collection. Did you buy your favorite item(s)?

Don't forget to like me on Facebook and follow me with Bloglovin, I really appreciate that:). 
Love Miranda

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram