My home: (Fall) Decoration

  Vanaf vandaag is er een nieuwe categorie op mijn blog, namelijk: My home. Dit omdat ik de laatste tijd heel veel leuke reacties kri...

 
Vanaf vandaag is er een nieuwe categorie op mijn blog, namelijk: My home. Dit omdat ik de laatste tijd heel veel leuke reacties krijg op mijn huisje (dankjewel hiervoor, superlief!). En ook omdat home decor na fashion ook een soort van hobby van mij is geworden. Ik blijf dingen veranderen in mijn paleisje omdat het naar mijn mening gewoon nooit af is ;). Ik wil hier in deze categorie mijn DIY projecten (zo heb ik pas zelf een krijtbord gemaakt en een muurtje behangen zonder enige ervaring ;p) gaan delen maar ook mijn nieuwe aanwinsten, decoratie met de feestdagen, mijn kaarsen stash etc. Volgens mij heb ik genoeg om over te schrijven en om jullie te laten zien. Vandaag laat ik jullie een aantal gezellige details van mijn huisje zien. Hele fijne zondag!

From today I will post every sunday Hime related stuff. This because I love fashion but home decor is also fun. Today you can find cute little spaces from my home. Which one is your favorite?

Don't forget to like me on Facebook and follow me with Bloglovin, I really appreciate that:). 
Love Miranda
You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram