Event: Opening Primark Eindhoven

Pictures: Me   Gister ochtend was ik samen met een vriendinnetje aanwezig bij de officiĆ«le opening van van de zesde Primark in ...
Pictures: Me
 
Gister ochtend was ik samen met een vriendinnetje aanwezig bij de officiƫle opening van van de zesde Primark in Nederland (en de grootste van de Benelux, er werken hier maarliefst 450 mensen) namelijk in Eindhoven op de Vestdijk 1 (1 minuut lopen van het station super handig!).Bij aankomst waren er heerlijke ontbijtjes aanwezig en was er de gelegenheid de winkel te bekijken. En wat voor een winkel. Vier verdiepingen (5300 vierkante meter) gevuld met dames/heren/kinder kleding, home decor, loungewear, cosmetica, accessoires, schoenen, en zelfs kleding voor je huisdier (ik heb een super leuke Christmas sweater voor mijn kat gekocht hihi)! En wat was het weer heerlijk, shoppen in een Primark zonder alle drukte die er normaal is. En daarnaast natuurlijk het overzicht, alles was nog zo netjes. Lees verder voor alle foto's...

In mijn vorige verslag over de opening in Zoetermeer vertel ik al veel over het assortiment (lees hier meer, er is namelijk erg veel uitgebreid qua afdelingen). Maar wat me in dit filiaal heel erg opviel was de homeafdeling. Echt super veel keus en leuke decoratie voor de aankomende feestdagen (ik denk dat ik terug moet nu ik de foto's weer bekijk, zoveel leuke en schattige dingen ;)). Hier ben ik echt heel erg blij mee want naast fashion vind ik home decor ook ontzettend gaaf. Net als in Zoetermeer is er in dit filiaal ook een erg grote cosmetica en jeans afdeling aanwezig. Deze Primark doet me haast denken aan een warenhuis, je kunt hier voor haast alles terecht.

In mijn goodiebag vond ik  een giftcard t.w.v. 50,- euro die ik natuurlijk meteen goed heb besteed. Ik ben weer heel erg goed geslaagd, voor mijzelf maar ook voor Le boyfriend en Dji Dji de kat ;). Hier later meer over op Blondefashiontale (een kleine preview vind je op mijn Instagram account). Geniet hieronder van de foto's. Ik wil het PR team van Primark weer ontzettend bedanken voor deze zeer geslaagde ochtend :).

Don't forget to like me on Facebook and follow me with Bloglovin, I really appreciate that:). 
Love Miranda  
Blondefashiontale


You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram