New in: Yankee Candles

  Nu het najaar echt is begonnen komen mijn najaarsverslavingen weer terug. Ik ben namelijk echt een heel gevoelig voor leuke ding...

 
Nu het najaar echt is begonnen komen mijn najaarsverslavingen weer terug. Ik ben namelijk echt een heel gevoelig voor leuke dingetjes voor in mijn interieur en dan vooral geurkaarsen en wax tarts van Yankee Candle! Want wat ruiken die altijd lekker.

Van de week kwam er weer een hele lading binnen en er is nog een lading onderweg hihi. Want wat ruikt Christmas coockie lekker, hier heb ik ook echt een Jar van nodig. Het handige van de wax tarts is dat je op een goedkope manier heel veel geuren kunt uittesten (daarnaast werken ze 8 uren, dus naar mijn mening een goede investering:p). En wanneer je dan echt hotel de botel van een geur bent kun je een grote jar aanschaffen. Ik ben in ieder geval echt fan. Houden jullie ook zo van geurkaarsen? Welke zijn jouw favoriet?

I am a real addict when we are talking about scented candles. My favorite candles are from Yankee Candle. Do you also have a little addiction just like me? Which one is your favorite?

Don't forget to like me on Facebook and follow me with Bloglovin, I really appreciate that:). 
Love Miranda

You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram