New member of the family: Dji Dji

  De lieve volgers die mij op Instagram volgen weten het waarschijnlijk al, we hebben een super lief poesje geadopteerd uit het a...

 
De lieve volgers die mij op Instagram volgen weten het waarschijnlijk al, we hebben een super lief poesje geadopteerd uit het asiel! Ze is echt super schattig en lief en ze heeft een zwak voor schoenen, hier morgen meer over ;). Haar Naam is Dji Dji en ze is vernoemd naar mijn allereerste knuffel van vroeger omdat ze alleen maar wil knuffelen met iedereen. Wanneer jullie meer van haar willen zien kunnen jullie mij of Dji Dji zelf volgen op Instagram ;)!

I'd like to introduce you to my new kitten Dji Dji. She is adorable and really sweet, for more pictures you can follow me or Dji Dji on Instagram.

Don't forget to like me on Facebook and follow me with Bloglovin, I really appreciate that:). 
Love Miranda


You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram