New in: Speechless Bracelet

Bracelet: Speechless Bracelets   Toen ik afgelopen week weer door Speechless Bracelets benaderd werd of ik misschien de nieuwe ...

 
Toen ik afgelopen week weer door Speechless Bracelets benaderd werd of ik misschien de nieuwe quote armband zou willen ontvangen heb ik geen moment getwijfeld. Natuurlijk wilde ik deze ontvangen (De vorige draag ik echt dagelijks zie hier). Zoals jullie weten hou ik heel erg van armcandy en rosegoud, dus twee vliegen in een klap ;). Naast dat ik de armband echt prachtig vind hebben ze ook een prachtige gegraveerde quote namelijk 'Follow your dreams'. En dit is nu net wat ik momenteel aan het doen ben :)!

I received last week this beautifull bracelet from Speechless Bracelets! I Love armcandy and I love rosegold. So this bracelet is perfect for me, what do you think?


Don't forget to like me on Facebook and follow me with Bloglovin, I really appreciate that:). 
Love Miranda


You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram