New in: Duo boots

 Ankle boots: DUO boots Toen ik een tijdje geleden benaderd werd door DUO boots was ik meteen benieuwd naar dit merk. DUO Boots ... Ankle boots: DUO boots

Toen ik een tijdje geleden benaderd werd door DUO boots was ik meteen benieuwd naar dit merk. DUO Boots is een online webshop dat heel wat meer te bieden heeft dan de doorsnee schoenwinkel. Dit schoenenlabel ontstond in 1974 en richt zich voornamelijk op vrouwen met een bredere kuitmaat. Maar ze bieden ook verschillende schoenbreedtes aan. Dus wanneer je brede/smalle voeten en/of brede/smalle kuiten kun je hier jouw perfecte paar schoenen halen. Perfect voor mij met mijn smalle voetjes :).

Na wat rondkijken op de website was ik er al snel uit. Ik koos voor dit su├Ęde paar enkellaarsjes met hoge stevige hak. Ik heb ze vandaag voor het eerst gedragen en ze lopen echt hemels! En zoals je ziet is Dji Dji ook fan :).


I received last week this beautifull pair of suede ankle booties from DUO Boots! As you can see is little Dji Dji also a big fan ;). What do you think?


Don't forget to like me on Facebook and follow me with Bloglovin, I really appreciate that:). 
Love Miranda


You Might Also Like

0 COMMENTS - LEAVE A COMMENT

Instagram